20 oktober 2010

Lord I am crying out for more and more of you

Sista skoldagen över, och jag är fri! Åtminstone över helgen. Tillbaka till verkligheten på måndag. Hård landning dessutom med bokföringstent direkt på måndag morgon. 

Hela halva skolan var helt, ursäkta uttrycket, död idag, förutom ettorna som ännu tycks ha någon energi kvar medan resten är på sista droppen i reservbatteriet. Ett stort behov av höstlov med andra ord. Fast det brukar vara så när det stundas lite längre ledigt. Annars är det nog bra. Alla har vi våra bättre dagar, 

Efter skolan blev det lite flippat när vi var några som konstaterade att vi var fria, och om lite på ett dygn kommer vi att befinna oss nere i vår huvudstad och där träffa en massa fina människor. Vi är fria. Nästan. Men det känns så. Fantastiskt.

Har packat och bränt upp några geni-knölar när jag försökt tänka ut hur man gör det hela smartast och smidigast. Förstår egentligen inte hur man lyckas leva mer än en månad i en kappsäck, och sedan har otroliga problem när man ska bort i fyra dagar. Men, nu borde sömnen prioriteras så man orkar med allt som ännu skall göras innan avfärden, och sedan själva Action. De blir grymt bra! Och mycket Jesus. 

Ha ett grymt najs höstlov allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar