27 mars 2013

39 hours left

Tadaa! Nedräkningen har passerat 48 timmar och nu närmar det sig riktigt på riktigt!

Börjar komma in i festival-livsstilen här efter att ha spenderat 12 av dagens vakna timmar i Sion eller på stan springandes ärenden inför festivalen. De andra tre timmarna har jag förberett festivalen hemifrån och suttit&stirrat på datorn eftersom jag varit för trött för att gå de 4 metrarna till sängen. 

Idag har människor kommit till kyrkan och börjat göra den riktigt mysig och hemtrevlig inför festivalen, det har också soundcheckats en del, övats, fixats, programmerats, designats, planerats och allt annat vad som nu ska göras här två dagar innan en festival kickar igång. 


Många människor är alltså involverade och feelisen är alltjämt på topp! Det finns inget mer uppmuntrande att se än människor som kommer tillsammans med varandra och Gud bygger upp en festival för andra människor. För att andra människor ska få lära känna Gud bättre eller för första gången. Vi bygger helt enkelt något större. Något som fungerar i vardagen och som ger oss en klippa att luta oss mot i vått och torrt, i väder och vind. Ja, i allt!


Imorgon ska flow chart:en fixas ihop ("amandas lilla bibel"), och sedan ska det programmeras media, dekoreras mera, fixas, donas, fler soundcheckar och allmänt yras runt så där sista dagen innan festivalen drar igång. Kika också gärna in på theuprising.fi för att följa med händelserna därifrån också. Hm, och så borde jag handla lite, lär inte hinna med det senare, och äta bör man! Plus ha en socker-reserv. 

Over 'n out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar