27 oktober 2010

Let Your will be done in me

Hade egentligen glömt hur det var att läsa till en tent/prov. Har tent i biologi imorgon, och det var nog aningen så trögt idag när man skulle börja. Har egentligen inte haft någon tent förr i år, utan i måndags hade vi första, men den räknar jag inte riktigt, för det var bokföring och där är det lite som matte-tenterna, kan man det från förr är det inte så mycket att öva på. Eventuellt hade vi en tent riktigt i början av året, men det var ju länge sedan. 

Det är sex veckor till vår julshow. Tänk de. Det är inte mycket kvar tills julen nu. Det är väl ungefär 19 veckor kvar tills penkkis, och då är det jullov på några veckor där emellan ännu. Det börjat inte vara mycket kvar. Tänk, snart är jag klar med denna skola, jag som nästan just började. Bara nästan. Det har hänt en hel del dessa år sedan dess, har växt mycket, och fått vara med om mycket och lärt känna många fantastiska vänner under den tiden. 

Tänkte eventuellt ta en roadtrip ner till nyland om ca fem veckor. Men vi får nu se ännu hur det blir med den saken. Saknar de vänner jag träffade i helgen. Egentligen är det illa att träffa saknade vänner för en kort tid, för då är saknaden nästan ännu mer olidlig när man är på skilda håll igen. Saknar diskussionerna, skratten, "massören" och reaktionerna på den, gemenskapen. Allt. Saknar sommaren, människorna. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar