14 november 2010

I miss all the little things, I never thought that they'd mean everything to me

Fars dag. Detta firades med att åka hem till pappa där man bjöds på jultårta. Diskussioner kring min bil, och  efter en stund kom vi fram till att det kanske inte ser så ljust ut. Slirade sedan iväg in till stan på helt snötäckta vägar, ibland så att vägen helt smälte ihop med de snötäckta åkrarna på sidan om. 

Är rädd för att jag tappat gnistan för powerpointen i Sion. Det bara bråkar. Speciellt varje gång jag skall ha med det att göra. Inte så uppmuntrande precis. Efter gudstjänsten blev det handlat lite mat åt min ekande tomma mage. Överraskningsfest åt en av klasskompisarna tillsammans med trevliga och galna människor har man även hunnit med. 

Humöret kanske inte det bästa idag. Har även fryst konstant. Plus den där känslan när man fryser och sedan vet man att man skall gå ut där det är ännu kallare. Det är då man börjar frysa ännu mer och inte alls ser fram emot att gå ut, får rysningar av blotta tanken. 

Snön verkar vara här för att stanna, och bara för att det är sagt kommer den snart att försvinna. Lillajul om två veckor gott folk. Snart är julen här fortare än man anar. 

Dagens låt. Lifehouse - From where you are

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar