20 november 2010

Love is the reason we are standing here now

På ett sätt en bra dag, men det har ännu inte skett några förändringar. Nedstämdheten är kvar samt den låga i mig som har brunnit för powerpointen i Sion har nog slocknat, åtminstone är den det nu. Saknaden däremot är kvar. 

Dagen spenderades för det mesta hem-hemma. Var även till frissan, så nu är mitt då ovanligt långa hår snäppet kortare, samt att pannluggen är tillbaka. Jag hade nog pannlugg före också (av den där sneda typen), men den hade kanske blivit lite väl lång. Litet mörkare var väl håret också när jag kom hem igen från frissan. Sedan fick jag ca 15 hemlagade julkort av mamma som jag kommer att skicka ut här snart. 

Innan jag återvände till stan for vi alla via en butik där jag äntligen fick ett par vinterskor och lite diverse annat som mamma tyckte att jag behövde. Förutom de vita strumporna som jag måste ha till julshowen. De valde jag. Det är nog bra med mamma. 

Sedan på kvällen blev det julkonsert i Sion, och det var bra! "and 12 points goes to..", ja ni kanske förstår. Imorgon är det julöppning och nästa helg är det lilla jul. Därpå följande helg har man första övningen inför julshowen som är en vecka senare. Och därpå följande helg får man jullov, och då nästa helg så är det jul. Sedan efter jul vankas det MVV och nyland. Sist men inte minst så är 2010 slut och det nya 2011 får sin början. Tänka sig.

1 kommentar:

  1. Du skriver jätte fint Amanda! Du öppnar verkligen upp dörren o bjuder in oss som läser i din värld i ditt hjärta! Kram! <3

    SvaraRadera