17 december 2010

Putting up the Christmas tree with friends who come around

Har flyttat hem, och syster är på mig direkt. Inte är det lätt inte när syrran vill att man skall ta igen all den tid man missat att vara hemma och vara storasyster. När man kom hem var den ena julgranen redan klädd och runtom på golvet låg alla lådor med julgransdekorationen. 


Syrran drar ivrigt iväg med en mot övre våningen där "våran" gran skall kläs. Den i vardagsrummet i nedre våningen är "off limits" så att säga. Den skall endast se ut så som mamma vill att den skall vara, stilren och efter temat vitt och silver. Granen på övre våningen så är det fri klädnad på, så den klär syrran helt fritt efter hennes smak. Måste säga att den på nedre våningen ändå är finare. Mindre kaos. Kan sätta bilder senare. Eventuellt. 

Nu försöka packa upp lite och sådär diskret gömma undan alla julklappar på något smart ställe. Tycker dessutom att mina julkort jag skickade för en vecka sedan borde vara framme snart? Nåja, imorgon är det  inpaketering av otroliga mängder julklappar för "God Jul Vasa" - projektet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar