21 januari 2011

Don't let go of your memories

Som ett resultat av de dåliga sovtimmarna så åkte jag på min första försovning detta år. Sitter just nu och lyssnar på festen en våning ner. Alla skratten, dörrar som öppnas och stängs (festen är egentligen slut, men som vanligt tar det ett bra tag innan folk kommer sig iväg), klappren i trapporna när folk tar sig ut. Ljud. Jag var själv på den festen - två gånger. Ja, jag gick hem en sväng mellan, det blev lite för mycket.

Jag har talat med en massa folk, skrattat, satt mig på en pall, eller rättare sagt där det varit en pall och dunsade istället ner på golvet. Så jag fick huvudvärk istället för en pall, fin byteshandel? Njä, jag tyckte bättre om byteshandeln som gällde en subway mot en filt. 

Idag blev det bildspecial: En bild från sommaren, bara för att jag såg Lifehouse-dramat idag och saknar det hela. Sedan några bilder från Julshowen. Det kommer kanske flera senare. Den sista bilden är av det "onda-gänget". Jag har danskläderna på och min ene kompanjon-partner hade haft cirkus och fått lite varmt. Min andra kompanjon-partner, längst till höger, har de rätta rollkläderna på. 

Lifehouse - Everything




från klassikern: Snöflingedansen
från klassikern: Snöflingedansen
Onda Fén, Jokern och kompanjonerna

1 kommentar:

  1. de där måst ju va typ från sions gård eller nåt:)

    SvaraRadera