13 februari 2011

Where faith and love will keep us strong

Söndag. Igen. Denna helg har ganska mycket gått ut på att jag har saknat förra helgen. Det var en fin helg det. Denna helg har nog också varit fin, som igår kväll när vi hade gäster och sedan blev det att fara ut och härja en sväng med fina människor! Aningen sent, men fint!

Nu är det nog en ganska så kaotisk vecka som inleds. Först ska två studenthörfar skrivas, sedan ska allt inför Penkkis fixas och lagas klart, vilket är en del. En tent skall skrivas och ett arbete skall lämnas in före Penkkis. Efter Penkkis blir det ABI-middag med klädsel "uppklädd till tänderna". Efter det blir det ännu mera stressande inför bröllopet på lördagen. Tills det ska mediautrustningen riggas upp och testas. Bilder och annat skall fixas och allt skall vara klart tills kl 3 på lördag. Jag vet vad jag gör på fredag. Vad gör du?

Nu var det säkert en hel del saker som jag glömde bort som också ska göras. Stress. Det blir nog en intressant vecka det här. Någon som vill hjälpa till lite? Nåja, så länge man har en massa fantastiska vänner runt sig så skall nog detta gå också. Och Jesus! Med honom i båten kan det bara inte gå fel, utan då sammanfaller allt till det bästa. 

1 kommentar:

  1. ''Att tro är att ta emot hjälp av Gud, men också att be om hjälp av andra mänskor.'' -Munken o Kulan :P Vi predikade det på barnmöte idag o ja tyckte de va så bra :)Och ibland kommer inte hjälpen alltid som man tänkt sig!

    SvaraRadera