20 mars 2011

Love can touch us one time and last for a lifetime

Tro. Hopp. Kärlek.

Jag har sett på Titanic idag. Man kan bara inte låta bli att beröras över den filmen och den tragiska historia filmen baserar sig på. Det är nästan hundra år sedan nu, den 14.4.2012 är det hundra år sedan Titanic sjönk och så många liv gick förlorade. Den som en gång satt sin fot på Titanic kom aldrig att bli den samme igen. 

På kvällen fick jag plötsligt fyra fina och aningen vilda gäster som blev aningen höga på socker efter ett tag. Underhållande, och det förändrade hela kvällen. Gäster uppskattas alltid! De för alltid med sig glädje och gemenskap. Det var fint. 

Det är en speciell känsla när man haft gäster och lugnet lägger sig efter att dörren stängs efter den sista gästen. Speciellt om gästerna varit lite åt det vilda hållet. Ta allt med ro, och egentligen är det nog alltid lika roligt!

Det är aldrig för sent. Det finns alltid hopp. Ha hjärtat med i allt vi gör. Hoppas och tro. Livet är allt vi har, så ta vara på varje dag, varje minut. Alltid. Sluta aldrig att älska andra eller dig själv. 

Tro, hopp och kärlek, en grund vi står på och något varje människa behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar