19 november 2011

It's what you do with your life that matters

Idag upplevdes höstens första snöfall. Jag och min kämppis hann springa ner för trapporna två gånger för att få dansa i snöfallet och bara uppleva känslan av snö och jul igen. Första gången vi sprang ner så hade det slutat snöa innan vi var ner, men andra gången; då! Känslan när man såg upp mot himlen och såg den första snön falla - då vet man att julen snart är här.

I övrigt så är det nu en vecka tills danskan är här, så nu har vi flyttat pianot från det rum hon ska bo i till min kämppis, Jossans rum. Därav flyttade vi hennes spegel och inte länge efteråt blir hon skrämd av sin egen spegelbild när hon går förbi spegeln. Jag hade roligt medan Jossans kommentar "Oh, shut up!" senare på Facebook talar ganska bra för sig själv.

Kvällen har åter spenderats åt filmtittande och julstämning. Imorgon är det julöppning i stan samt möte i Sion som gäller. Och tack för kommentaren i senaste inlägget, jag använder denna sida där jag söker efter filmer och använder sedan de länkar som går till putlocker. Skulle annars vara roligt att få fler kommentarer och förstås få veta vem ni är också då ni kommenterar!

We shouldn't grieve for what we've lost; rather celebrating what we've found.  Livet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar