8 december 2011

Life is what we make out of it!

Spenderade större delen i skolan idag. Först pararbete där uppgiften var att göra en enkät till en forskningsplan. Inte bara enkäten då, utan hela forskningsbrevet. Vi blev smått ställda över resultatet - det såg ju nästan skrämmande professionellt ut! 

I övrigt ett ganska intressant forskningsämne - vi hade huruvida studerande jobbar på sidan om sina studier och om/hur det då påverkar deras studier. Nåja, hur som. Sedan träffade vi två till från klassen som vi lunchade med, och till sist var vi väl en 7-8 tjejer från klassen som sökte oss mot föreläsningen. Tyvärr var väl ingen så motiverad så vi lärde oss kanske inte så mycket om KSSR (kommun- och servicereformen), men vi flippade desto mer. De var kul!

Kvällen spenderades till en del hemma och lite på stan innan jag senare på kvällen sökte mig till Wayne's på OPEN. Två mycket fina timmar av gott sällskap, glögg, citronkaka, tävlingar och förstås dekorering av pepparkakshus! Jag fick hem vårat, och jag kan säga att det är inte varje dag man går igenom stan med ett pepparkakshus i famnen. Uppmärksamhet får man i alla fall. 


Livet! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar