20 juli 2012

Kombi - day three; nighttime

Vilken kväll det blev! 

Kl 7 drog vi igång med kvällsprogrammet - en KDS repris: såpbandy! Lite halv-lame till en början innan vi fick banan riktigt, riktigt hal! Spelade man för "säkert" och därmed höll sig torr så blev det straff - en vattenhink över sig!

Därefter blev det att bada bastu och därefter kvällsmål. Lite fritid och sedan blev det dags för frivillig bön. Det var en riktigt najs gång! Deltagare som bad för varandra och alla deltagare och vi hjälpledare står alla med armarna om varandra och ber för varandra. Det var en så skön stämning och människor som blev berörda. Fantastiskt! 

När vi skulle ha dem att sova gav vi dem en chans - betedde de sig och höll sig tysta ska vi ge dem en belöning imorgon kväll. Det blir nice! Inatt härjade vi också upp dem kl 2 på natten! Vi tog in lite annat folk som kom och började härja på utsidan och kidnappa lite folk. 

Samtidigt hade vi lite challenge mellan deltagarna och ledarna - vilket resulterade i att jag hamnade att äta fem myror och hälla en liter möjl i håret på mig. Andra ledare hamnade ut för att dricka rått ägg, äta en tesked med salt, hålla en matsked med tandkräm i munnen och hålla den kvar och till sist blodpeng. Allt detta, en ledare, mot en lägerdeltagare! Sjukt roligt! 

Efter en jämn match vann till sist lägerdeltagarna och fick som pris lite sovmorgon imorgon. Imorgon är det sista hela dagen på läger, och det kommer att bli grymt nice! 

Gonatt från Vassor, och väckning om 5 timmar och 30 minuter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar