26 juli 2012

Kyrkogårdsö - first night

En liten uppdatering bara innan jag säger gonatt. Har faktiskt använt systemkameran också, så de bilderna kommer upp senare någon gång.

Har nu kommit mig fram till ön där jag kommer att spendera de kommande dagarna, och det var som kärlek vid första ögonkastet! Det är så fint här, och ibland verkar det som att vart man än vänder sig har man havsutsikt - jag har havsutsikt från min säng!

Tror jag har gått runt med stora ögon mest hela tiden sedan jag kom iland - enda personen som skulle av färjan här. Det går inte att beskriva allting! Huset och hela inredningen är som tagen direkt ur en heminrednings-tidning, men med helt rätt touch. Jag vill nog aldrig lämna detta ställe!

Ikväll har vi (mest jag) spanat efter Sverige-båtarna som vi kallar dem som går rätt utanför ön och känt mig som ett litet barn igen. Jag och min värd har kollat på disney, och mitt i detta utropade hon "jag klarar inte av sånahä dramatiska scener!" Varpå jag började gapskratta. Utöver lite flipp och sån där vänskaplig mobbning mellan vänner (vår specialité) har vi också talat mycket, och jag har fått en liten inblick i saker och ting.


Nu kan jag knappt vänta på morgondagen, då jag ska springa runt på detta stället och fotografera hur mycket som helst. Jag ska ligga på klipporna och bara njuta av livet. Vi ska baka piråger, och vi ska vandra upp på en av de högsta klipporna på ön. Can't wait!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar