31 augusti 2012

"..endast postiljonen är vaken"

Ännu en fullspäckad dag. Jobb med introduktion för nya eftisledaren. Direkt efter jobbet blev det att åka till Sion på FBL-samling. Första för hösten och riktigt bra - som vanligt.

Vårt eget "husdjur" på eftis
Därefter tog jag en sväng nerför backen till minimani, åkte hem och dumpade det jag handlat och åkte direkt vidare till gamla kämppän för att hjälpa till att städa ur den. Det blev lite som julafton då man fick hem sådana saker man glömt att man hade. 

När jag väl kom hem någon timme senare möttes jag av våffel-doft och fina Sannah som hälsade en välkommen hem. Hur fint som helst! Vi chillade, åt våfflor, såg en film, filosofierade på balkongen och bestämde oss till sist att ta ännu en nattlig tur. 

Vi packade med oss alla varma kläder och filtar vi hittade och åkte ut till en sjö en stund bort. Väl där invigde vi vinterjacks-säsongen, och virade ordentligt in oss i varsin filt och lutade sedan oss mot motorhuven och blickade ut över sjön. Ett bra tag senare vände vi hemåt och körde igenom ett så gott som tomt Vasa, endast postiljonen var vaken. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar