21 augusti 2012

Going on a cruise!

Tillhör nu den del av världens befolkning som när de vaknar på måndag morgon vägrar acceptera att det är morgon varpå de svänger sig om och försöker sova en liten stund till - ibland även överväger att sjukanmäla sig/börja senare. 

Slog idag rekord i antal eftisbarn idag. Hela fyra stycken! Aningen vildare än förra veckan med endast två mycket lugna tjejer. Tror killen jag hade med idag kommer att bli en riktigt tjej-tjusare; han har ju redan börjat.


Hur som. Efter arbetsdagen som både var vild och lite utdragen mot slutet så blev det att jobba lite med sion-grejjer och dela med mig av lite idéer. Ett besök till gamla kämppän för att hämta en möbel som lämnat där, och träffade även det nyförlovade paret - lika söta som alltid. 

Fick annars idag veta att jag slipper med på kryssning! Wooho! Ny Generation i Sverige har bokat hela Silja Galaxy för en kryssning: Stockholm-Åbo-Stockholm, under vilken bl.a Planetshakers kommer att uppträda. Är nästan 20 pers från Österbotten som är på väg och har fått en väldigt bra deal på hela kalaset. Så, kommer att spendera två dygn ombord Silja Galaxy i mitten av September med finaste Sannah.


Besök deras hemsida här: www.nygeneration.se/båten/ - ser väldigt mycket fram emot det hela!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar