15 september 2012

Hälsningar från Östersjön

Hej på er allihopa! Jag befinner mig ni nästan exakt mitt i vår resa; den 48-timmars kryssningen ombord Silja Galaxy.


Först hade vi vår bilfärd ner till Åbo med ett stycke bil vi valde att kalla 'gräsklipparen' edtersom deb i princip lät så när man hade i högsta växeln. Väl i åbo fick jag träffa finaste Josefine på terminalen. Fin-fint, men detta var också första av mångq moments vi upplevde oxh såg att folk ibland kollade väldigt konstigt på oss.


Ombord på båten de första 12 timmarna var relativt tröga oh väldigt lite folknomborz var det också. Vi upptäckte fartyget, satt i ett hörn och sjöng lovsånger, fjollat, ätit, sovit och peppat inför BÅTEN.

När vi se are väl kom till Stockholm så var vi tvugna att snällt kliva av båten och gå igenom längsta landgången någonsin. Senare såg vi folkhavet bestående av 2000 pers som väntade på att bli släppta ombord. Vi fick våra nya hytter, på 9:e våningen och våra program innan drt var dags att gå igenom samma landgång en gång till för att kliva ombord igen.


Väl ombord installerade vi oss i hytterna och sökte oss sedan till det monter-område som skapats ombord. Där fick vi inspireras lite och tala med många snygga svenskar.


Sedan blev det dags att gå och äta middag tillsammans med hur mycket folk som helst och sedan direkt söka sig mot Starlight och kvällsmötet. Mycket folk och alla fick näatan inte någon plats och så såg man inget heller, och ibland även inte hörde något. Dåligt ljud i början, men till teknikerns fördel, inte en helt lätt sal att fixa ljud i. 


Annars helt okej möte, men efteråt var det nog bara att söka sig en bättre plats och invänta Planetshakers. Även om det var hård sjögång emellanåt så tror jag nog att det var vi sim gungade östersjön. Tänk bara 2000 ungdomar hoppar i takt till "everybody get up if you love him"! Konserten var helt fantastisk och amazing!


Nu är vi halvvägs i vår 48h's kryssning och äter frukost och snart iväg på förmiddagsmöte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar