1 oktober 2012

Step by step You lead me


Det är första oktober idag. Oktober! När hände det? Inatt ja, men som, huh?

Gårdagen, söndag, blev smått jobbig faktiskt. Det började redan från början: telefonen ringde nästan i ett. Det var alltid något. Media-design hit, predikotexter dit, bilder som inte alls fanns fast de fanns, skjutsar hit och kolla på lägenheter dit. Åkte inte och kollade på en lägenhet, men det var en vän som ville ha med mig när han skulle och se på en. 

Allt ordnade sig till slut och sedan var det dags att åka till Sion. Träffade många fina människor, jobbade lite, talade med folk och hjälpte till lite här och där var det behövdes. Sedan kom mer stress, predikobilder, en mötesvärd som aldrig dök upp förrän i sista minuten då vi redan tagit "plan B". Ny mediatekniker som var helt själv för första gången och lite till som var stressande.


Allt som allt var mina nerver ihoptrasslade till en enda boll. Men när mötet var slut hade allt gått bra, liten ofrivillig omändring av mötesordningen men annars löpte mötet helt bra och fantastisk lovsång blev det med en riktigt bra predikan! 


Kvällen spenderades med Sannah; mat, film och vårt vanliga datoriserande. En helt vanlig kväll. Förutom det faktum att vi aldrig blev trötta, och sedan sa det "kabom!". Tänker inte utvärdera det desto mer, men en riktigt jobbig natt blev det. Det slutade med en av våra lovsångs-körningar runt i stan, det tills vi klockan 5-halv 6 konstaterade att det var allt för mycket folk i farten att vi bestämde oss för att det kanske var dags att försöka få lite sömn. 


Idag har jag städat lägenheten och förberett inför lite släkt-besök. Och nu är de sena.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar