12 november 2012

Adventures in Stockholm - day two

Det blev som sagt en tidig morgon och sedan en promenad genom regnet mot Nalen. Resten av dagen har det sedan varit full fart; kaos, skratt, möten, lovsång, inspiration, svenskar, spindelmannen& supermannen, pizza, och sådant. När vi senare kom tillbaka till Hostellet var vi hungriga och helt slutkörda. Men det har definitivt varit värt det! 



Ikväll orkar jag nog inte berätta allt vad vi gjort, allt vad jag sett och allt jag varit med om. Men, jag har träffat några helt fantastiska människor. Jag har fått inspirerats massor. Jag har fått se hur Hillsong Stockholm bygger sina möten. Jag har inte sett allt, och åker gärna igen någon gång för att få se mer! 

Idag var det farsdag, så då hade de ordnat fotobooth åt fäderna att ta foto med Spiderman & Superman, så att pappornas barn skulle få ett foto me tre hjältar; den tredje hjälten då förstås pappan. Annars hade de gåvor till alla pappor också, vantar, så trettio stycken sådana var jag med och fixade. Knöt ett band runt och lade med en etikett där det stod "min pappa är en superhjälte".

Här har jag och Veronica fixat vantarna :)
Lunch med Emma som sällskap, hon jobbar också med external events i Hillsong
Jag har varit på fyra möten, men på några satt jag inte hela mötet utan var med de från det team - External Events - som jag snyltat på/skuggat idag. Mycket inspiration och nya bekantskaper kommer jag hem med, och jag tror det tar ett tag att processa allt. En fantastisk dag har det i alla fall varit och mina fötter är helt väck. 

Dagen avslutades med godis, film och huvu-massage på hostellet - något annat hade vi nog inte ork till. Imorgon har vi en hel dag ledig, innan vi på kvällen stiger ombord M/S Amorella för att återvända till Finland. Jag ska också få en ordentlig uppdatering om dagen skriven åt er imorgon när jag orkar hålla mina ögon öppna.

Hälsningar från Hillsong Stockholm! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar