21 januari 2013

Let every breath I take be to Your glory

Glad söndag till er alla! Eller - glad måndag! - eftersom de flesta av er kommer att läsa detta imorgon. Nåväl, jag har haft en riktigt bra söndag med chill morgon, sion och middag med Sannah. Perfekt avslutning på veckan!

Har som i princip alla söndagar spenderat några härliga timmar hemma i församlingen tillsammans med många fantastiska människor. Möte har vi haft i vanlig ordning och så har vi faktiskt kört vår första EC-palaver! Lovade att inte ha en countdown här på bloggen, så jag ska försöka hålla mig från att skriva hur länge det är kvar tills EC'13.


Ser verkligen fram emot att få vara med ännu ett år och skapa den höjdpunkt EC brukar vara. Är riktigt taggad att köra igång och så ses vi väl i Sion, Vasa i påsk? Är du osäker så kika på denna video, highlights från EC'12 och så kanske du inser att EC'13 inte är något du vill missa!



Kvällen har spenderats med Sannah och vi lagade tvårätters middag tillsammans och såg sedan en film. Riktigt lyx-middag för två studeranden: gräddpotatis med biff, halloumiost och bearnesås, till efterrätt pätkis-kladdkaka med smält choklad på serverad med vaniljsås. Mumma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar