25 mars 2013

Four days left

Började fundera på hur jag ska summera den här veckan och inser att det har hunnit hända en hel del.

EC-träffar, simskola i lägenheten och därefter en hastig och lustig flytt, planering och fixande inför EC, en födelsedagspresent, chill med fina människor, föräldrarna på besök och till sist en söndag med EC-stuff i mängder och massor, gudstjänst och till sist bli bjuden på middag och halvt skratta sönder sig vid "mosandet av pafflådor" genomfört av Kim&Russinet.

Gudstjänst - där jag till och med var ledi - men ja sprang nu på me en hel del annat som skulle fixas istället.


 

Efter mötet blev det en till fotoshoot, liknande de som vi hade förra söndagen. Dessa bilder ska senare med i EC-designen. Kanske inte exakt den där, men. 

 

Efter en massa spring och fixande hit och dit för EC och lite annat som nu var på gång så kom då Kim mitt i allt in genom dörren i Sion och senare på kvällen skulle det då vara mat. Så, jag och fyra karar åkte iväg till ABC där man bjöds på den sena middagen och fin underhållning. Efteråt fortsatte undehållningen hoss russinet då allt paff från hans nya möbler skulle ut. Det slutade med att en stod i roskis-tunnan och hoppade för att allt skulle rymmas. Resten höll på att kikna av skratt.


Och sen så var det ju idag fyra dagar kvar tills EC'13 kör igång! Fast, när ni läser detta imorgon måndag är det bara tre dagar kvar! Det tar sig!
(..sade pyromanen som hade eld i håret..)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar