7 oktober 2010

Remembering times of happiness

Och rektorn som somnade under en lektion. Det var faktiskt ganska roligt. Rektorn sitter där medan en av skolans lärare som studerar på Vasa Universitet berättar om sin skola (under vår studiehandledning). Rektorn sitter då längst fram i ena kanten och har vänt stolen så han sitter och ser åt sidan. På detta sätt kan alla elever plus vår föreläsare se hur rektorn sitter och nickar till och somnar under lektionens gång. Senast jag såg rektorn somna så var när vi var på bio en kväll under vår musikturné på ettan. 

Skolan gick helt bra, aningen trög, och det var kanske därför rektorn somnade också. En lång skoldag nu igen. Det känns ganska bra att nu bara ha två dagar i veckan som man är till kvart över fyra. Fredagarna är fortfarande bäst när man får sluta kl 12, vilket ger en möjlighet att om man riktigt vill ta tåget som far 12.22 och ta en impulsresa ner till nyland eller ta en roadtrip någonstans för den delen. 

Blåsigt väder idag också, och regn. Riktigt höstväder tycker jag. Det är väl en kväll som denna man skall tända en drös levande ljus och läsa en bra bok eller kanske se en film. Chilla. Ha det mysigt. Kanske man skulle ta och ta en lugn kväll med levande ljus och vänner. 

Polen, SC10 - avslutningen
Hittade en artikel i KB om årets Summer Challenge där jag och Sonja hade "intervjuats". Det roliga denna gång var att jag inte kom ihåg någon sådan intervju, tills jag kom på de frågor E ställt i ett e-mail till just en artikel hon skulle skriva. Artikeln var riktigt bra, men det rev och slet nog lite i en när man läste om sommaren. Saknad. Människor. Nya vänner. Allt. Fantastiskt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar