11 november 2010

I hear Your voice above the noise

En dag då färgen på ABI-tröjan bestämdes. En dag då en del i klassen flippade totalt. En dag då man var ut och slirade lite. En dag ägnad åt finskatenten. En dag i nostalgi när man lyssnade på en drös låtar från diverse disney-filmer. En dag då man fryser konstant. En dag då man sitter i fåtöljen med fötterna mot batteriet och den röda filten över sig. En dag då man är stel i en massa muskler efter gårdagens dans. 

Har fryst konstant idag, eller till och från, men för det mesta nog. Idag under en rast skulle en av mina klasskamrater demonstrera hur man tränar ryggmusklerna. Han tog en stol lade sig på mage på den och som "motstöd" satte han fötterna under ett skrivbord. Sedan sade han att man först skulle starta nerifrån golvet, varpå han sänkte ner övre delen av kroppen till man hörde en duns - han hade slagit huvudet i golvet. Nåja, efter lite skrattande skulle han då visa själva ryggövningen. Han lyfte upp överkroppen, och sänkte ner den igen - lite för snabbt för en ny duns hördes, denna gång lite ljudligare. Han hade slagit huvudet i golvet - igen. 

Kvällen spenderades då under filten och finskaorden och grammatiken, endast med ett undantag. Det var när jag skjutsade M-L till sion - är det så föräldrar känner sig när de skall skjutsa sina barn överallt? Slirade då lite på stadens gator och testade hur biler reagerade på halka. Min första vinter med Skrutten är här.

Har nu på kvällen rest tillbaka till barndomen och sitter nu framför tv:n och ser på diverse disneyfilmer. Nostalgi på hög nivå! Intressant även att höra alla sånger på engelska, de man för det mesta endast hört på svenska förr. 

Saknar sommaren, människorna och äventyren.
Teamlivet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar