10 november 2010

It's to You I'll always return

Lite förändringar från igår: Snön kom. Det drar ej från fönstret mer. Förkylningen försvann lika snabbt som den visade sig. Jag var nog inte tillräckligt trevlig mot den så att den ville stanna. Är inte lika entusiastisk över våra dansövningar mer. De är jobbiga!

Att vakna till plogbilarna som stökar och på utanför fönstret är kanske nu inte det mest angenäma. Speciellt då den stackars asfalten får stryk och den jämrar och har sig. Nåja, sedan hade man då fyra fantastiska lektioner finska. Eller, så fantastiska var de nu kanske inte. Sedan hade vi en och en halv timme dansövning inför julshowen. Och vilken energisk och sprallig dansinstruktör! Man bli nästan rädd! Fart och på i dansen är det också. Tappade räkningen hur många gånger vi kom igenom den. 

Var ut och slirade idag (inte med bilen, utan med mig själv, platta skor bara så slirar det ganska bra). Ut på stan med pappa, på jakt efter lite saker till lördagen, och på köpet fick jag en tröja och en sallad från Wayne's Coffee. En bra deal tyckte jag. Jag var då moraliskt stöd och smakråd. I princip. 

Intressant väder. En hel del snö kom på en gång, och sedan har det även regnat lite idag, så det har ju varit halt som bara den. Fast nog är det roligt att se alla som leker i snön. Bl.a ett par som brottades i snön invid en busshållplats, barn som skuttar och härjar i diverse snöhögar, samt alla bilister som slirar i korsningarna. 

Dagens syn: ett ganska stort gäng pensionärer komma gående på ett fint led mitt i snöyran i morse. Inte på tvärs över kaserntorget där inget är plogat över huvudtaget. En del hade rullatorer.
Dagens idé: bygga en snögubbe på Piccolos parkering (bensinmack + butik)
Dagens tanke: "Du slösar inte med tiden när du gör något för Gud. Om du gör något av evighetsvärde i bara en av dina vänners liv, har du gett en gåva som är ovärderlig". Samt: "Det finns någon som väntar på att du skall finnas där, någon som kommer att lyssna till dig, kanske bara till dig - därför att Du bryr dig".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar