6 november 2010

Save a place for me, I'll be there soon

Fredagens inlägg:
Tycker sig ha hunnit med massor idag. Skola, kaffe med mam, stadsrunda med vän, lärde upp en ny powerpointare, chillat och sett film med E, dessutom hunnit diskutera en hel del under dagens lopp. 

Det sammanfattar väl ungefär vad jag har pysslat på med idag. En riktigt bra dag som verkar gått i vänskapens tecken. Vänner är bra! Att sitta en hel kväll och bara se film, diskutera och ta det lugnt är riktigt bra. En dag på stan med en saknad vän är riktigt härligt! Att spendera tid med vänner är fantastiskt.

Köpte en ny tröja idag. Var på jakt efter en glutenfri bakelse. Fixat varma smörgåsar. Förundrats över att multimedian i Sion har något emot mig, det bråkar endast när jag har med det att göra, i princip. Vaknade kl sju i morse, och fick därefter för ovanlighetens skull en riktigt lugn morgon. Har nästa inte varit hemma över huvudtaget idag. 

Man behöver en input och en output i sitt liv. Om man saknar input kommer man snart att torka ut eftersom energin tar slut, och om man inte har någon output kommer kärlet att explodera av för mycket innehåll. Man måste kunna balansera, att själv få samt att få ge ut åt andra. Idag har varit en input dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar