1 november 2010

You hold me in Your hands, You won't let me fall

Det har varit en bra måndag. Konstigt nog. Om man riktigt skulle ha velat hade man möjlighet att fara hem en stund mellan varje lektionspar om man bara ville och blev klar då förstås. Idag: sista bokföringstimmen, mattetent, engelskauppsats och sedan sista lektionsparet biologi. Kvällen spenderades sedan tillsammans med vänner. 

Dagen började riktigt bra dessutom. Hade förstås somnat igår kväll medan jag ännu var inloggad på facebook och msn. Vanligtvis är det ingen som chattar med mig, det händer ju, men ganska så sällan. Nåja, bara för att man då råkar somna så skickar någon förstås. Typiskt. Men man fick ju läsa det på morgonen då i alla fall. Fast denna gång var det nog kul att det första man läser på morgonen är en komplimang. Kan dagen börja bättre? Innan man ens riktigt vaknat. Härligt! Tack! Sådant gillas starkt.

Saknar plötsligt ord att skriva ner. Kanske det är en bra sak att för en gångs skull ha slut på ord. Annars har jag massvis med tankar som snurrar runt och man får inte någon rätsida på det hela. Allting har två sidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar