21 december 2010

All it would have taken was some time

Sista julshoppingen gjord, och idag kom även de julklappar ja beställt på posten också, så nu borde jag ha alla. Borde bara paketera in alla julklapparna så man ser att man faktiskt har allt i god tid före julafton. Eller ja, jag kommer inte att dela ut alla på julen, utan några ska delas ut senare också. 

Var på stan med syster idag. Det var nog väldigt intressant måste jag säga. Träffade en vän också när jag var på stan, var också väldigt glad att jag gjorde det för nu åker hon ner till nyland över julen. Själv vet jag ännu inte när jag åker. 

Mitt inne i julveckan nu. Ingen desto större stress över fredagens julmiddag samt allt det andra och det mesta är klart. Julklapparna ska inlindas, julmiddags-dukningen skall planeras och göras, maten inhandlas och göras samt en sista städning. Just det, julstrumporna skall också fixas. 

Igår kom det till lite mer julgodis på kvällskvisten, idag kom pepparkakshuset upp och imorgon mer julgodis. Syster får jullov imorgon, och hon skall fira det med en film. Vilken kreativitet! Själv skulle det vara mycket roligare att åka pulka i vår pulkbacke/källarbacke. 

Saknar mina vänner. Alla. Sommaren, upplevelserna bergen. Snart är det MVV, då får man träffa många vänner igen. Måste bara komma fram till vad jag ska göra där först och när och hur jag far ner. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar