26 december 2010

And with every new sunrise You come and open up my eyes

En mycket lugn dag. En sådan dag då man nästan bara går runt i pyjamas. En typisk slö julhelgs-dag. Sedan blev det dags för gudstjänst i sion och idag var det nog ganska lite folk i bänkarna. Men ändå bra, min mor kom även med idag, till min förvåning. Men glad blev man ju. Och pastorn som hoppades att julhelgen varit trevlig och att man gått upp några kilon. Är det jul så är det.

När vi körde hem igen så såg man väldigt lite av den snöyra som det ryktas om att skall komma hitåt, men snöyra som snöyra, dålig sikt och halt var det ändå. Fast det var nog både roligt och lärorikt att köra i detta väder, så nu har man lärt sig lite mer. 

Snart börjar förberedelserna för resan till Sibbo och Midvinterveckan, tvätt, packning, handlande av fördkost och sömn så att man orkar upp till tåget. Oftast undrar man ju varför man är så morgontrött, och så kvällspigg. I somras var det inge problem med att komma upp, som tur var, men det var väl nog undantaget som bekräftar regeln. Hoppas bara att resan ner går smidigt utan några större förseningar, samt att jag hittar någon som kan hämta mig från tåget sedan också. Någon frivillig? *smile*


Bilder från i somras då vi hade haft vår sista konsert och experimentera lite. Lite nostalgi och minnen kan  alltid lysa upp dagen. Och snart får man träffa flera finfina människor från i sommar. 

1 kommentar:

  1. oj sööta, dom bilderna hade ja glömt! hehe, d va kul :D

    SvaraRadera