13 mars 2011

I will love you with all that I am

Nu är det på riktigt: Studenten. Lite tragiskt är det nog att det är allt ens liv kretsar kring just nu, nästan i alla fall. Sen är det ändå bara fem skrivningar denna gång, och sen är det över för alltid. Förhoppningsvis. Sedan är det bara den vita mössan på huvudet och en fest som väntar. Då är jag klar med gymnasiet, studenten och yrkesexamen. Inte illa med tre betyg på tre år. 

Idag var det då gudstjänst och idag var det min tur att sitta bakom datorerna och styra skärmen. Det blir bara mer och mer som vi håller på med i median som är med under gudstjänsterna, och det är både roligt och utmanande. Sedan efteråt hade vi även ett tekniskt möte inför EC'11 och bara allting fungerar och blir klart i tid som kommer detta att bli hur bra som helst och ganska så lite stress. Hoppas jag. 

Människor är ytterst intressanta. Vissa vet man inte alls var man har dem, andra är som en öppen bok. En del är mångfacetterade, en annan del visar sitt sanna jag medan andra bär masker. En del tror man sig känna men bevisas motsatsen. En del känner man ut och in medan man inte alls förstår sig på andra. Människor kan både förgylla ens vardag och bygga upp en, andra kan förstöra en helt. De som tröstar och bryr sig om, de som ignorerar och de som nedvärderar en. De som sviker och de som håller sitt löfte. Människor vi älskar ska vi hålla nära våra hjärtan. Och även de andra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar