14 april 2011

I can't live a day without You

Började dagen hem-hemma i Solf och fortsatte sedan mot kontoret och praktiken som kallade. Efter tre timmars planerande, funderande och förberedande blev det lunch och efter det lite ledigt innan det blev lite mer EC-planerande. 

Kvällen spenderades i soffan med ena kämppisen medan vi såg på en serie. Har talat med fina kompisar, blivit bestört över lite nyheter och fått veta lite mer om EC och saker som ännu måste tas tag i rätt så omgående. Men det ordnar sig, för på något sätt har allt en tendens att göra det i slutändan. Tack Gud för det!

Nu är det precis en vecka kvar innan EasternConference drar igång, och en hel del att göra än, till exempel att få en helhetsbild över alltihop. Istället för att alla vet en liten del eller bara arbetat på sin egen del medan ingen har en aning om helheten och hur saker ska passa ihop. Det är lite vad mitt jobb är. Få en helhet och se till att allt fungerar. 

En hel del saker på gång och människor som jag är orolig för. Men, för en hel del är det bara att vänta och se vad som händer, finnas där för dem. Tids nog blir allt bra, för Gud är med. Allt måste bli bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar