19 juni 2011

In your arms

En slö dag söndagen till ära. Egentligen har det varit en riktigt skön dag. Jag har egentligen inte gjort något alls. Jag började dagen med att åka in till stan på ett tvåtimmars planeringsmöte inför konferensen som börjar om 10 dagar. Före det har jag bara 4 dagar jobb, och det känns ganska bra. 


Efter idag känns det som om man börjar komma in i konferensen lite mer, men ännu är det en hel del som ska göras, planeras, skötas och och sedan se till så att allting fungerar. Spännande och roligt. Och det kommer att bli fantastiskt bra! Det är nästan så att man önskar man var barn, tonåring, ung vuxen samtidigt, plus att man kunde vara på flera olika ställen samtidigt. För under den konferensen kommer det att ske så grymt mycket som man vill vara med på! De blir bra. 

Så om ni bara har möjlighet rekommenderar att ni kommer till Vasa, til variska skolcentrum nästa vecka. Och på den fredagen kl 10 på kvällen kommer det bli ett fantastiskt party som ingen vill missa! Hjärtligt välkomna! Sommarkonferensen.fi


Idag har det som sagt varit en skön dag, men alltid nu som då gör sig saknaden av ett par omfamnande armar sig påmind. Ibland skulle det nog vara väldigt skönt att ha en famn att krypa upp i. Tänk då att man också har någon som alltid går vid ens sida; Jesus. Tack och lov för det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar