17 oktober 2011

Greater than all we are

Somnade igår så fort jag lagt huvudet på kudden. Var smått slutkörd efter en helg med full rulle och mycket ljud. Speciellt hemresan så var rätt så högljudd så man blev smått avtrubbad av allt ljud. Men, nu är jag hemma och har sovit en natt i en riktig säng.

Som jag tidigare sagt har det varit en mycket fin helg, en mycket inspirerande sådan. Nu kan man nästan inte vänta på att börja bygga den egna församlingen. Alla har vi fått talanger av Gud, alla en egen speciell kombination. Det finns inte någon annan med vår talang-kombination. Så, eftersom ingen annan kan göra det vi blev skapta att göra så tycker jag att vi alla ska sätta igång genast!

Vi ska inte heller jämföra oss med andra och deras talang. Vi är alla unika. Tänk nu, om t.ex. örat skulle vara avundsjukt på ögat för att ögat ser bättre. Men att se är inte örats talang, dess talang är att höra. Ingen är bättre än örat på att höra.

Om gud kunde tala genom en åsna så kan Gud använda oss också. Sätt din talang i Guds händer och se att du kommer att komma mycket längre än du någonsin kan tro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar