28 oktober 2011

Two places at once

Måste nästan säga att jag lyckades vara på två ställen samtidigt. I princip alltså, för tyvärr så kan man inte vara det i verkligheten. Om man inte då står med ena foten i ett land och den andra på andra sidan gränsen i ett annat land. Men tänk vad enkelt en del saker skulle vara annars. En del av en ligger hemma och sover medan den andra stiger upp tidigt och är i skolan. Praktiskt. 

Nu hade jag ju inte skola på morgonen utan på kvällen. Samtidigt som jag egentligen skulle vara i sion och sköta media. Det löste sig genom att man åker till Sion kl 3, sitter där i två timmar och programmerar och ordnar allt inför mötet. Rusar iväg till skolan till 5, sitter där tills ca kvart före 8 och så rusar man till Sion för att sköta media när föreläsningen egentligen slutade kl 8. Tadaa! 

Stressigt? Ja. Värt det? Ja. Enklare skulle det ha varit om någon annan kunnat ordna media, men nu fanns det inte det, så då kompromissar man. Bra gick det i alla fall trots en del stress. Sedan fick man ju höra en helt otrolig predikan av pastorn också, så det var en riktigt perfekt avslutning på dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar