22 maj 2012

Loving life

Snabb-shopping innan jobbet. Spel-timme med enda barnet på eftis idag och sedan lite pyssel innan jobbdagen slutade lite på en timme tidigare än jag trodde. Förberedelse för LIFE med finaste Sannah och sedan roadtrip till Vörå får att ha vårens sista LIFE-träff. 


Picknick ute på en glas-verandra, ett besök ner till stranden med såpbubblorna, skratt, foton och mätta magar. En skön kväll med finaste life-folket! Lite halv-snöpligt avslut i form av en sprutande limsa-flaska, men man överlever nog. 

Dagen avslutades med en rätt så spontan roadtrip till Närpes och återseende av Kim. Ett bra tag sedan sist och det blev en skön stund tillsammans för att catch-up, samt lite planering och förberedelse inför sommarens läger-kurs. Något jag annars kan rekommendera; eventmanager-kurs på Frank Mangs Center 25-30.6. Mer info inom kort. 

Sedan ännu en skön biltur tillbaka till Vasa och då lite tid för mig själv och mina funderingar. Med andra ord har det varit en riktigt skön dag där man också på riktigt kunnat ana sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar