23 juni 2012

True friendship

Har haft en riktigt fin dag faktiskt. Har tagit det riktigt lugnt, inte låtit midsommar-firandet och stressen som kommer med den röra mig. Hade inga planer alls till att börja med, och har som vanligt spenderat dagen med min bok (som jag bytte ut till ljudbok av samma serie senare), lite tid på balkongen i solen. 

Spenderade lite tid på ABC tillsammans med massor av andra sena midsommar-shoppare i matbutiken med ringlande kassaköer. Skaffade jordgubbar midsommar till ära och lite choklad att smälta och äta med jordgubbarna. 

Kvällen gick från bra till fantastisk när finaste Edith hörde av sig och undrade om jag var med på en chill-filmkväll. Vi hade en fantastisk slö-kväll tillsammans och njöt av jordgubbar med smält choklad och popcorn mm. 

 Finaste Edith 

Visst är det fantastiskt med vänner som man bara kan vara med! Man behöver inte städa upp sig, bry sig om hur ens lägenhet ser ut, utan man kan bara komma på spontana besök och bara vara den man är. Helt vara sig själv, slöa i soffan till en film, gå på café en fin sommardag, en cykeltur, chill. Friendship with no effort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar