16 augusti 2012

All that I needed

Dagen har spenderats med lite städning och förberedelser inför jobbstarten imorgon samt studie-starten om drygt två veckor. Men till största delen har dagen bestått av prat, fint sällskap och en första life-träff för hösten. 

Åkte och handlade hem lite mat med Sannah som sällskap. Vi åt middag på kotipizza - åt en pizza med mozzarella på, varför har jag inte gjort det tidigare?! På köpis-pizza, ja, men detta var ju så mycket bättre! Efter middagen åkte vi hem till mig för att ha life. Vi körde bara en lätt gång med mest chill. 


Efteråt for jag och Sannah till Makuuni för att skaffa oss lite godis och bestämma oss för vilken film vi skulle se. Det tog oss en timme innan vi var ut därifrån. Tänk att det kan vara så svårt att bestämma sig för vad man vill se på ibland. Ut kom vi i alla fall med en film, godis och två av våra favorit-killar; Ben&Jerry.


En riktigt skön filmkväll blev det och efteråt lämnade vi att diskutera filmen och förstås gled samtalsämnet också iväg på andra spår. Allt som allt en fantastisk hel-kväll med finaste Sannah, och det var allt för länge sedan sist! En kväll som jag verkligen behövde.

från en nattlig cykeltur tidigare i veckan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar