6 augusti 2012

Gästblogg: Beauty from the inside out

När ni nu börjar läsa kommer ni kanske märka att allt kanske inte är som vanligt, för det här är inte ett blogginlägg i Amandas stil. Den här gången är det den mystiska J, som ibland nämns här, som gästbloggar. Idén kom en sen kväll, och har man lovat någonting så får man stå för det. 

När man kommer in till Amanda står det “Home” på väggen och det har den lägenheten verkligen fått vara för mig den här senaste veckan. Tänk att utan att fundera få säga “nu far jag hem” och veta att man har ett sådant som väntar på en. Att när man stiger in genom dörren efter en lång arbetsdag skämtsamt kan ropa, “Honey, I’m home!” och hitta Amanda i köket där hon står och förbereder middag åt oss. Sen är det bara att duka bordet på balkongen och njuta.

Det var bara en av många gånger under veckans gång då Amanda bestämt sig för att helt skämma bort mig. Om inte med mat så med sitt underbara sällskap, skjutsande överallt och privatlektioner i eventmanaging. :)

Den tjejen är en pärla! Se vad ni har brevid er, uppskatta och ta väl hand om den!

Förutom en massa härligt bröllopsfixande har jag under veckan också hunnit med ett biobesök, några kaffen på stan och härliga middagar med någa höjdare. Vackra från insidan ut. Vilket privilegium att tillsammans med vänner få hjälpa till att ordna för ett bröllop och ha en syster vid sin sida som är ett stöd i allt.

En sak kommer jag ändå inte att sakna, regnet. Vilken skillnad att somna i ösregn och få vakna upp till en blå himmel, solsken och 23°C där ute. Det här var en av de godaste karamellerna på länge.

Tack älskade för varje liten detalj! 

// J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar