28 augusti 2012

You heal the cry of the broken

En inte så tokig dag - trots att det varit måndag och att regnet öst ner mest hela dagen. På jobbet var både jag och mina eftisbarn nöjda med att stanna inomhus hela dagen; de lekte i det ena rummet och jag planerade lite höst-pyssel i det andra samtidigt som vi spionerade på varandra med jämna mellanrum.

Hittade också denna söta lilla krabat utanför dörren när jag kom till jobbet idag.

Bilturen hem blev aningen spännande då det regnade så mycket att man ibland inte riktigt kunde se mer än konturerna av vägen genom regnet. Efter jobbet blev det chill, lite skolarbeten och sedan kom Sannah över på besök. Vi åt, såg på NCIS med ett öga,"socialiserade" oss på varsin vit dator med det andra samtidigt som vi talade om det ena och det andra.

Dagen avslutades med en spontan åktur med Skrället runt i Vasa med omnejd tills vi hamnade i Gerby och tog en avstickare ut till Replotbron. Allt medan lovsången spelade på hög volym och vi sjöng med för allt vad vi var värda - från djupet av våra hjärtan. Efteråt konstaterade vi att det var allt för länge sedan vi tagit en sådan biltur, och att det var något vi behövde. 

Också något jag verkligen rekommenderar. Det är bara du och Gud, vara med honom, tala med honom och lovsjunga. Ta dig tid (och bensin) att göra det nu som då, det är absolut värt det! 

I'm holding on to what You said, and You said "soon".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar