25 december 2012

From all of us to all of you

Julafton 3/4 - samtidigt som det var den äkta, och en bra julafton har det också varit!

Julafton började traditionsenligt med gemensam frukost - julgröten - och så förstås julstrumporna. Min spontana julklapp till min mor var en succé (tack Jossan!); en mugg som ser ut som ett kameraobjektiv. Riktigt trovärdigt! Fick alla runt bordet lurade. 


Julen fortsatte i lugnets tecken. Julfilm, gemenskap, kalle anka, julmiddag - trerätters även idag - och så förstås julklapparna! Systeryster var smått bestört över att min julklappshög (den öppnade) var större än hennes, men orsaken var att jag fått större presenter medan hon fått fler men mindre. Är annars riktigt nöjd med mina julklappar, mycket praktiskt och massor av presentkort till välvalda butiker. Får fler julklappar imorgon, så en "topp-lista" på julklappar kanske kommer senare. 


Vi har också flippat idag. Systeryster äv vår trogna glädjebringare med hennes (smått ologiska) logik men så rolig! Plus diverse ordlekar vi alla pysslar på med, missförstånd och renodlade skämt. Min familj är nog helt fantastisk! Love you!

På kvällen blev det chill, skype-samtal till USA och mera filmer för min del. Är riktigt nöjd med denna lugna och härliga julafton tillsammans med familjen och vännerna på ett hörn via allas vår vän Instagram och önskningar om en god jul fram och tillbaka. 

Jeppsson! Go Jul och god fortsättning! :)
// Amanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar