24 december 2012

It's been said many times many ways - Merry Christmas

Dan före dopparedan. För mig har det mest känts som julafton - om man bortser från att vi inte hade någon gemensam frukost och öppnade julklapparna i julstrumporna och det faktum att julklapparna ännu ligger under granen hos mamma. 

Började denna dag med leka jultomte själv åkte på två spontana julklapps-utdelningar som lämnat. Och ibland är nog det bästa när man kan överraska någon med ett besök eller då en gåva. Idag blev det både spontan-besök och gåvor, och jag kan nog säga att jag gladde dem båda! Fick också ett meddelande senare där det bl.a stod "..du gjorde min dag.." och det i sin tur gjorde min dag! 

Efteråt blev det att ta min väska, åka hem till mor och sedan vidare till malax där dagens "julafton" firades. Julafton 2/4. Först blev det filmtittande "Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas" och sedan blev det spa för min och systerysters del. Levande ljus, bubbelbad, lovsång och ansiktsmask. Chill!


Sedan blev det middag - trerätters, kalle anka förstås, varm choklad och julklappar! Jag får vänta tills imorgon med mina, men de som vi var hos fick öppna sina julklappar och det var kul att se på. Systeryster fick också en stor prydnadstomte med, som hon sade, skrämmande ögon. Den står nu och lurar i vår vindstrappa och håller på att skrämma livet ur mig så fort jag kommer in i tamburen. Morr!


Till sist blev det en biltur tillbaka till mammas place och en dust av vår klassiska uppesittarkväll - julchoklad, glögg, ostbricka och en julfilm, idag A Princess For Christmas. Nu, är klockan efter midnatt och vi vet alla vad det betyder - GOD JUL på er allesammans! Hoppas ni får en riktigt välsignad jul!


1 kommentar:

  1. Thanks for the information. Must necessary to share this blog . This will help to get full knowledge on how to BUY DELTA 8 THC DISTILLATE ONLINE and help also for our coming future.

    For more infor.
    EMAIL......support@420labextracts.com

    TEXT/CALL/WHATSAPP....
    +1(424) 235 3914

    SvaraRadera