14 januari 2013

Giving my whole heart to the place I love

Känslan som uppstår efter att du gått hungrig största delen av dagen, och när du äntligen hinner lagar mat åt dig råkar du hälla i halva kryddburken. Det blev starkt

Nåja, förutom en smått snöplig avslutning på dagen - som halvt räddas av NCIS - så har det varit en riktigt bra dag. Sovmorgon, städning i Solf och sedan Sion. Idag var det media som gällde för min del, bråkade lite med vårt system som allt jämt har sin egen lilla vilja nu som då, men annars gick det riktigt bra. 

Trevliga människor har man fått träffa, talat med och jobba med. Vilket är en del av det fina med Sion, det är som ett hem, och vi är alla en stor familj! Efter dagens möte hade jag först en liten träff med mina designers och därefter hade vi en stor crew-samling med många av församlingens alla frivilliga - en stor skara av helt fantastiska människor!


Peppad av dagens samling och möte med de som är med i media (både design och mediaskötande) så är jag riktigt taggad inför de projekt vi har med designarna, uppskolning av nya skötare, eventmanaging  m.m. och så förstås den stundande påsk-konferensen EC'13!

Åh, kan vi inte köra igång nu genast med allting?! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar