27 december 2013

Christmastime is family-time

Kära nån vad tiden springer iväg! Året är just slut, julen har susat förbi och jag har just nu årets sista lediga kväll. Lediga dag till och med. 

Hade ett mycket fint dygn i Närpes för en vecka sedan. Julfesten med härliga vänner&kollegor, dans, skratt och så där galet som det ska vara när man är i närpesien. Dagen efter gjorde jag veckans goda gärning genom att städa undan och diska undan allt då jag var ensam i huset. Finast var sms:et jag fick när Kim kom hem till sitt nystädade hus: 

Oi amanda!! Du je no du je no in ängel tu! ♥

Efter det inledde jag mitt jul-firande med att flytta hem till mamma. Vi har haft släktbesök, julpysslat, bakat godis, lagat mat, ätit massor av choko och julmat, firat jul traditionsenligt, öppnat julklappar, sett på en handfull filmer och bara njutit av att vara tillsammans hela familjen! På juldagen åkte också jag&syrran till pappa för att fira jul där. Tyvärr fick jag allergisk reaktion av katterna så jag var tvungen att åka lite tidigare. Flyttade sedan hem till lägenheten igen under torsdagen.

RockyRoad in the making och uppesittarkväll kvällen innan jul med traditionell ostbricka
Julgodis i mängder (nom!) och julfrukosten på julaftons morgon
Julstrumporna får öppnas vid frukosten, medan paketen under granen snällt får vänta tills kvällen
Kalle Anka som sig bör och sedan julmiddag med familjen (som aldrig fastnade på bild)

Mamma har också kommit till stan och städat min lägenhet - så enormt tacksam! Dessutom har hon gett mig nya vägg-dekorationer till vardagsrummet. Love them! Så tacksam över julen och allt som varit den senaste veckan, men idag, fredag, har det varit dags att förbereda sig inför den kommande arbetsveckan - konferens it is! 
Kvällsmys hemma för mig själv, ett sista andetag innan årets sista kalabalik börjar

Hur har er jul varit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar