2 december 2013

You put a smile on my face

Har återvänt i mitt älskade Vasa efter några helt fantastiska dagar i Närpes. Julkonserten blev riktigt, riktigt lyckad och vi har fått många uppmuntrande ord från de som ville komma och fira lilla jul samt första advent tillsammans med oss! Så klart önskade man att fler skulle ha kommit, men kanske nästa år det drar fler, eftersom det var första gången vi ordnade konserten detta år. Men är väldigt stolt över allas insatser som var med och gjorde konserten!

Fantastisk julstämning fick man och alla element bidrog - dekorationerna (halmen på scen, julgranarna, stjärnhimlen, de levande ljusen, paketen), bandet, manskören, solisterna gav en magisk julkonsert. Stämningen var fantastisk och vi fick stående ovationer efter sista föreställningen! Tusen tack till alla som kom och ville fira lilla jul och första advent med oss! 
Det har varit några helt fantastiska dagar i Närpes, trots allt jobb och de utmaningar vi haft så har jag njutit varje stund! Ser mer och mer fram emot att snart få starta nästa projekt vi ska ha - Young 2014! Måste säga att jag redan saknar det halv-galna gäng jag får jobba med! Love them!

Först är det bara en hel del skoluppgifter och kandidatens deadline som står på schemat innan alla julfester drar igång och sedan kommer julen och knackar på! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar