4 mars 2013

This church and its people captured my heart

Mina tankar och snurrar nu för tiden nästan konstant kring kyrkan och den stundande EC-festivalen. Lite tid, mycket att göra, galna idéer, fina människor att jobba med och framför allt så kommer det att bli (för att citera Benjamin) fett nice!

Har återvunnit min hälsa och nu är det bara min röst som jag behöver få tillbaka. Jag låter alltså riktigt förkyld så fort jag försöker säga något - om jag får något ljud ur mig alls. Efter en dags administrerande, springande och socialiserande i Sion började min röst krångla ordentligt.


Hur som haver så har det varit en riktigt fin dag. Haft lunch på stan med russinet&påfs. Plus påfs föräldrar. Haha vilken familj! Efteråt blev det att spendera flera timmar i kyrkan åt att förbereda dagens möte, fundera och diskutera lite EC-stuff, träffa människor, vara halv-blind och allmänt gilla läget. 

halv-lyckat försök att illustrera min dåliga syn :)
..även om min syn är snäppet sämre
Nu de kommande veckorna blir det massor EC-stuff, lite skola, kyrka, redaktionsjobb och förhoppningsvis en hel del socialiserande. (Yes, I really do like that word). 

Over and out - och ha en fin vecka!

1 kommentar: