29 juli 2013

Living the life of a writer

De senaste dagarnas sol och tropiska värme har nu bytts ut mot regn och kyla. Smått surt men helt behövligt med både regn och svalare väder. Jag hoppas bara att detta inte var det sista vi fick se av sommarvärmen. 

Under dessa varma dagar har jag flyttat ut på balkongen - mitt nya favorit-rum. På dagarna har jag lapat sol och svalkat mig med kall pepsi max och glass i stora lass! På kvällarna har de levande ljusen och mys-belysningen kommit på och nattfilosofierna kommit igång. 


Min skrivar-inspiration har hittat tillbaka till mig, så till alla som har väntat - jag är nu klar med min senaste novell "Eld"! Nästa steg är korrekturläsningen och finputsningen av texten, så ni får tålmodigt vänta lite till - men det är på gång! 


Sedan när jag väl var igång med mitt skrivande fick jag iden att klippa och klistra lite, och som resultat har jag nu ett häfte fyllt med alla mina färdiga noveller! Det finns rum för fler noveller där och om man är riktigt snäll kanske man kan få låna den. Dit kommer också min senaste när den är renskriven.

1 kommentar:

  1. Nice :) Ska låna den nån gång, fast jag kan lova att inte vara värst snäll. :P

    SvaraRadera